Hoyer Recruitment, 5 jaar een mijlpaal!

Lieve mensen,

Allereerst wil ik iedereen een gelukkig, succesvol, maar vooral gezond 2024 toewensen.

Dit is de tweede blog die ik schrijf, maar wel een belangrijke, want ik heb een feestje te vieren. Vijf jaar geleden ben ik begonnen met mijn eigen Werving en Selectie Bureau in Oss.

Wat begon als een droom om de perfecte match te vinden tussen technisch talent en MKB-bedrijven in de techniek en productie, is uitgegroeid tot een ongelofelijk avontuur vol uitdagingen, successen, vallen en weer op staan, maar altijd met een bepaald doel voor ogen en vrijheid van werken. Corona overleefd, veel over mezelf geleerd, maar vooral dicht bij mezelf gebleven.

Persoonlijke touch is mijn handelsmerk

Mijn verhaal begon met de overtuiging, dat een wervings- en selectiebureau niet over CV’s en sollicitatiegesprekken gaat, maar over MENSEN. Waarom past iemand perfect bij een bepaald bedrijf, bij de colllega’s en waarom een ander totaal niet. Vooral de personal touch in mijn manier van werken en de klik tussen de kandidaat en de juiste werkgever zijn het belangrijkste gebleken de afgelopen 5 jaar.

Ik heb altijd geloofd dat technisch talent niet alleen over kennis en ervaring gaat, maar ook over passie, toewijding, competenties en de bereidheid van een medewerker om nieuwe dingen te leren.

De klik tussen de juiste kandidaat en het bedrijf is cruciaal

De afgelopen vijf jaar heb ik met veel MKB-bedrijven samengewerkt, heb veel nieuwe mensen ontmoet, veel geleerd. Ik heb dingen fout gedaan, heb mensen teleurgesteld, mensen hebben mij wel eens laten zitten, maar toch heb ik het mooiste beroep van de wereld. Ik zie het nog steeds als mijn missie om de perfecte vertaler te zijn tussen technische talenten en bedrijven en hoop dit nog tig jaren met veel enthousiasme te mogen doen.

Dank jullie wel voor vijf fantastische jaren! Op naar de volgende vijf waarin ik hoop, nog veel meer matches te mogen maken en waarin ik mensen blij kan maken met een leuke werkplek. Een plek waar men gewaardeerd wordt om wie ze zijn en waarin iemand uitgedaagd wordt en gewoon lekker kan werken met leuke collega’s.

Dorinda

25 januari 2024