Nieuwe start

Een nieuw jaar met nieuwe kansen en mogelijkheden. Ja, ja ook voor mij voelt het nieuwe jaar als een nieuw begin. Ik maak een nieuwe start met mijn eigen Werving- en Selectiebureau in de productie/techniek Hoyer Recruitment. De naam bewust gekozen als een soort van eerbetoon aan mijn vader die jarenlang in de techniek heeft gewerkt als elektromonteur. 

Ik voel me trots, positief, maar ook gespannen, gaat het me lukken? Wordt mijn eigen bedrijf een succes? Vind ik genoeg kandidaten? Zal ik een belegde boterham verdienen? Verdien ik überhaupt een boterham? Allemaal vragen die me ’s nachts soms uit mijn slaap houden, maar die me ook een enorme boost geven om van mijn bedrijf een succes te maken.

 

Werving en Selectie

Werving en selectie, ook wel recruitment genoemd, verwijst naar het proces van aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten voor een (vaste) baan of tijdelijk werk, in lijn met de strategie en doelstellingen van een organisatie of onderneming. (tekst Wikipedia)

Bij Adecco richtte ik me met name op MKB-bedrijven in de maakindustrie (techniek en productie). Door de jaren heen heb ik daarin veel ervaring opgedaan.

Mijn grootste kick haalde ik uit een succesvolle match waarbij kandidaat en opdrachtgever nog jarenlang fijn met elkaar samenwerkten. Vandaar mijn keus om me te richten op werving en selectie, waarbij de kandidaat direct op contract gaat bij de opdrachtgever. 

Techniek en Productie

Iedereen weet dat er ontzettend veel vacatures open staan in de techniek en productie. Waarom zal ik dan wel de juiste kandidaat vinden? Ik denk dat ik een aantal competenties heb ontwikkeld die me daarbij gaan ondersteunen. Mijn enthousiasme, positiviteit, doorzettingsvermogen en flexibiliteit gaan me hierbij helpen. Ook mijn netwerk, matching skills en jarenlange ervaring geven een boost and last but not least mijn oprechte interesse in mensen. Wie ben je, waarom doe je wat je doet, wat wil je? Waar liggen de mogelijkheden? Wat is er niet mogelijk? 

De focus zal met name liggen op vacatures en kandidaten in de productie en techniek (assemblage, metaal, installatie en elektro). Ik bemiddel met name LBO, MBO en HBO kandidaten. Waarom deze focus? Simpel, omdat ik hier de meeste ervaring in heb!!!

Visie

Iedereen heeft recht op zijn/haar droombaan en heeft de plicht daar zelf aan te werken!

Dus ook ik heb dit recht en het is mijn plicht om mijn bedrijf tot een succes te maken. Dit zal ik vol passie, betrokken, betrouwbaar, enthousiast, positief en flexibel gaan invullen. Ik zal vallen en opstaan. Ik ga fouten maken en hiervan leren, maar bovenal ga ik doen waarvan ik altijd gedroomd heb. Ik ga mijn eigen bedrijf runnen.  

16 januari 2019