Recruitment

Hoyer Recruitment werft via kortlopende trajecten kandidaten in de techniek/productie. Elk traject wordt gestart nadat ik eerst de kans heb gekregen me te verdiepen in uw bedrijf. Ik proef graag de sfeer binnen een bedrijf en wil graag meer weten over de werkzaamheden, machines en mensen die er werken. Ook hoor ik graag wat de visie is van het bedrijf en wat de toekomstperspectieven zijn.  Tevens raad ik altijd een gesprek met de direct leidinggevende aan, zodat ik me een beeld kan vormen wat voor de leidinggevende een goede match is. Wie is de beste aanvulling voor zijn/haar team.

De werving zal met hulp van  diverse jobboards, netwerken en social media plaatsvinden.

De selectie vindt plaats op een persoonlijke manier. Ik ga met elke potentiële kandidaat het gesprek aan.

Focus

De focus zal met name liggen op vacatures en kandidaten in de productie en techniek (assemblage, metaal, installatie en elektro). Ik bemiddel met name LBO, MBO en HBO kandidaten.

Bij Hoyer Recruitment doet u zaken met 1 persoon. Ik zoek de juiste professional met de gevraagde ervaring en ambities. Iemand die in het team past en een ambassadeur is voor uw bedrijf.

Elke kandidaat wordt persoonlijk gescreend. Ook hierbij kijk ik of iemand wel binnen het bedrijf past, zo niet dat ga ik actief op zoek naar andere mogelijkheden voor deze kandidaat. 

Visie

Iedereen heeft recht op zijn/haar droombaan en heeft de plicht hier zelf aan te werken.